Sunday, February 5, 2012

Er kemidrevet medicin blevet en form for menneskeofring

Sayer Ji
GreenMedInfo
Thu, 29 Dec 2011 11:09 CST

[Delvist oversat fra originalen:
Has Drug-Driven Medicine Become A Form of Human Sacrifice? ]



”Medmindre vi indføjer medicinsk frihed i Forfatningen, så vil den tid komme hvor lægevidenskaben vil organisere sig selv til at blive et skjult diktatur. Begrænsning af helbredelses kunst til læger og fratagelse af samme privilegier til andre vil udgøre lægevidenskabens Bastille. Alle sådanne love er uamerikanske og despotiske. ”


~ Tilskrevet Dr. Benjamin Rush,
Underskriver af Uafhængighedserklæringen

Benjamin Rush forudså ganske præcist den alvorlige mulighed som amerikanerne står overfor i dag, netop at helbredelsens kunst og videnskab bliver begrænset til en udvalgt klasse af allopatiske læger, som har den eksclusive ret til at anbefale og udskrive medicin og hvis farmakopé - rent principielt - alle former for helbredende fødevarer, vitaminer og urter som har været brugt trygt og effektivt for utallige årtusinder i forebyggelsen og behandlingen af sygdomme.

Vi er gået ind i en periode, hvor medicin ikke længere bærer nogen lighed med helbredelsens kunst og videnskab. Lægen letter ikke længere kroppens egne selvhelbredende egenskaber med tid, omsorg, god ernæring og speciel hjælp fra vores hjælpende urter. Tværtimod er lægevidenskaben blevet grotesk forvandlet til en virksomhed som i sagens natur bygger på ren utøjlet kapitalisme hvor en anslået 786,000 amerikanere dør hvert år fra iatrogene eller medicinsk-forårsaget dødsfald. *
(*Gary Null, PHD recently estimated that 786,000 Americans die annually from iatrogenic or medically caused deaths.)

At spinne sygdom til guld med den medicin-baseret trykte presse

Mange moderne sygdomme er rent faktisk skabt ud af den rene luft (ikke ulig moderne valutaer): ældgamle symptomer grundet ernæringsmangler eller kemisk forgiftning er ompakket og omdøbt i latin og græsk som vordende monolitiske sygdom enheder, og efterfølgende lanceret til konsumenterne som nye markeder; hver sygdom repræsenterer en sand guldmine af ”behandlingsmulige” symptomer; hvert symptom giver berettigelse til en recept til et nyt sæt af patenteret, giftige medicinalpræparater.

”Medicinen” er i sig selv ofte uden nogen reel værdi, værende intet andet end omdøbte og genformulerede kemikalier, som er beregnet til (selv om det ofte mislykkes) at blive administreret i ikke-dødelige koncentrationer. Faktisk, er mange af disse kemikalier for giftige til lovmæssigt at kunne udledes i miljøet, og skulle adrig blive bevidst givet til en person som allerede er syg. Du behøver ikke kigge længere væk end i folderen i den typiske medicinindpakning til at finde bevis for, at bivirkningerne af de fleste lægemidler langt overstiger de angivelige gavnlige virkninger.



Disse kemikalier, er faktisk så højt geared i forhold til deres sande værdi (eller mangel derpå), at de kan sælge for helt op til 500.000% af deres værd! Kun medicinske/farmacologiske og financielle institutioner (som f.eks USA´s centralbank) er juridisk bemyndiget til at skabe den illusion, at de skaber noget af værdi ud af ingenting af værdi, på denne skala. Denne manipulation af opfattet værdi, som er grundlaget for den globale dominans af lægemidlet-baserede medicinske model, er ikke ulig den måde hvorpå finansinstitutioner skabte giftige derivat produkter (f.eks Credit Default Swaps), og dermed i essensen skabte illusionen af økonomisk sundhed og velstand, på samme tid som de plantede de dødelige frø i den globale økonomi; ødelæggende utallige millioner af liv i processen.

Det skjulte medicinaldiktatur

Indenfor vores nuværende dominerende medicinalsystem er heling ikke blot blevet glemt, men bevidst manit i jorden idet det repræsenterer antithesen af kontinuerlig rentabilitet, hvilket kræver at den menneskelige krop forbliver ukureret. Hvis sandheden blev fortalt, og kroppens selvgenererende egenskaber blev anerkendt, så ville hele den superstruktur af kemibaseret medicinalpræparater og de hundrede af milliarder af dollars som den årligt genererer i indtægter kollapse over natten. Når en håndfuld gurkemeje har mere kemoterapeutisk aktivitet end noget medicinalpræparat under FDA´s (Food and Drug Administration = amerikanske sundheds- og lægemiddelstyrelse) tilladelse, eller et enzym fra en ananas er overlegen til en 40 år gammel blockbuster kemotoxisk agent, så begynder man at forstå hvorfor de hundrede af forskningsprojekter aldrig bliver diskuteret, som har vist at naturlige stoffer kan dræbe kræft. Du kan bare ikke konkurrere med gratis effektive og sikre midler i en medicinal markedsplads domineret af dyre, ineffektive og usikre medicinalpræparater.

Hvis denne degenerering ind i kvaksalveri og medicinsk bondefangeri, som den moderne kemibaseret medicin den er, blot var en lektion i hvadfor dårlige ting kan ske, når sundhedsvæsenet ikke længere er en basal menneskerettighed, men strength taget en profitdrevet råvare, så kunne amerikanerne måske finde den indvendige styrke til endnu engang at befri dem selv fra undertrykkelsens lænker. Anerkender vi trods alt ikke os selv til at være selve ophavsmændene til fridom, uafhængighed og demokrati? Har vi ikke så meget tillid til disse principper at vi praktisk taget falder over hinanden (ødelægger hele nationer i vores falden) i vores Prometheanske anstrengelse på at eksportere disse værdier oversøisk, hvadenten vi er inviteret eller ej dertil? Vil vi stå for mindre, når det kommer til vores egen helbredsfridom?
Desvære så er det ”skjulte diktatur” som Benjamin Rush forudsagde ikke blot et hjemmegroet et som vi kan oprode indenfra, så at sige. Selv om den Amerikanske Medicinal Sammenslutning (AMA) og Food and Drug Administration (FDA= amerikanske sundheds- og lægemiddelstyrelse) opfører sig som om de er toppen af magtpyramiden, så tjener de langt lavere i hierakiet. Selv om den amerikanske regering og amerikanske koncern lobby grupper kan se ud til at stå bag den amerikanske sundheds-og lægemiddelstyrelses skamløse leflen for interesserne af de farmakologiske virksomheder, så er det rent faktisk transnationale koncerner og organisationer – og en håndful af eliten som styrer disse – som trækker i trådene.

USA er ikke længere den global økonomiske og kulturelle hegemoni.Vi er nu forskanset i et internationalt konkurrencefelt hvor multinationale og transnationale organisationer såsom medicinalfirmaet Pfizer, eller Verdens sundhedsorganisation (WHO) og Verdenshandelsorganisation (WTO), har magt og indflydelse som overskygger USA og enhver anden særlig regering eller nationstat. Disse større organisationer slører den traditionelle adskillelse mellem offentlige og private institutioner, for så vidt at deres dagsorden og mandater er i overensstemmelse med globale økonomiske krav, som ikke tager højde for den selvudråbte suverænitet af nogen speciel nationstats forfatning eller love udover sin egen. USA kan snart ikke længere være i stand til at tillade over skranken salg af mange kosttilskud på grund af vores medlemskab af Verdenshandelsorganisationen og dens ratifikation af Codex Alimentarius. Vi har allerede vitaminer-kun-på-recept på det amerikanske marked, og et meget farligt fortilfælde er allerede blevet sat med kriminaliseringen af urter såsom cannabis og for nyligen med efedrin.

[Oversætter: Resten af artiklen vil blive uploadet på et senere tidspunkt]

No comments:

Post a Comment